Principala » 2011 » Noiembrie » 13 » Averea lui Adrian Minune
16:58
Averea lui Adrian Minune


Manelistii se "bat” in case si masini. In urma unui top al celor mai avuti manelisti, Dan Bursuc a iesit pe primul loc, luandu-i fata lui Adrian Minune.

Potrivit ziarului Click, Adrian Minune a luat foc atunci cand a aflat ca jurnalistii de la VerticalNews l-au clasat abia pe a patra pozitie, in topul celor mai avuti manelisti autohtoni, cu 1, 1 milioane de euro. Rivalul sau, Dan Bursuc se afla, in schimb, pe primul loc, cu o avere estimata la 1,5 milioane de euro.
Florin Salam este pe locul al doilea cu o avere estimata la 1,3 milioane de euro
"Eu sunt milionar in euro si nu stiam? Pai, cum e Bursuc inaintea mea? Are o casa si un Mercedes, iar eu, care am 15 vile si 13 masini, cum sunt? Eu cred ca ar trebui sa mai faca o data topul, pentru ca sunt eronati. Nu stiu ce calcule au facut ei, dar ma bufneste rasul", a spus Minune pentru Click.

Florin Salam


Pe locul doi s-a clasat Florin Salam, cu o avere de 1,3 milioane de euro, iar pozitia a treia a topului este ocupata de Nicolae Guta, care are 1,2 milioane de euro.
Vizualizari: 3575 | Adaugat de: danynyo | Tags: casele lui salam, casele lui adrian minune, masinile lui florin salam, masinile lui adrian minune, averea lui florin salam, averea lui adrian minune | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: