Principala » 2012 » Februarie » 17 » Carmen Serba a facut sex cu o minora.
22:12
Carmen Serba a facut sex cu o minora.


"Eram minoră când am făcut sex cu Carmen Şerban"

O tânară din Piatra Neamţ susţine că a făcut sex cu Carmen Şerban, deşi era minoră.

Carmen Ilie, o tânără din Piata Neamţ, acum în vârstă de 19 ani, susţine că interpreta Carmen Şerban (40) a agăţat-o pe internet în 2009.

"Ne-am cunoscut pe internet, i-am spus că o apreciez foarte mult, că şi eu cânt muzică populară şi că este idolul meu. Am discutat nopţi la rand pe messenger şi, la un moment dat, mi-a zis că vine la Piatra Neamţ ca să ne vedem. Am stat împreună la Hotelul Ceahlău. Patru zile. După acea aventură, mi-a zis să merg la ea la Bucureşti, fiindcă mă va ajuta în carieră şi mi-a promis că îmi va oferi totul, atâta timp cât stau cu ea şi o iubesc în acelaşi mod în care mă iubeşte şi ea pe mine", a declarat tânăra.

Sosită in Bucureşti, Carmen Ilie nu doar a locuit cu "iubita" ei, ci şi o însoţea peste tot pe unde avea treabă - la nunţi, la petreceri, la filmări -, fără să fie recomandată drept iubita ei, ci o prietenă apropiată."Am făcut sex şi nu pot să spun că nu mi-a plăcut. Eram un copil pe-atunci şi nu ştiam ce înseamnă ceea ce ea a vrut să îmi demonstreze: că şi două femei se pot iubi la fel de mult precum o pot face o femeie cu un bărbat. A fost OK până in ziua în care a început să mă terorizeze din cauza geloziei, să-mi interzică să discut cu alte persoane şi să-mi verifice telefonul", a povestit Carmen."Sunt acuzaţii urâte, jignitoare şi false. Pot să îmi dau cuvântul de onoare că n-am avut nicio tentativă cu vreo femeie. Nu m-am pupat pe gură cu vreo femeie, n-am făcut sex sau dragoste. Am cunoscut-o pe Messenger. Doar am vorbit, ca o comunicare cu fanii. A pornit de la o poveste de dragoste pe care am avut-o cu un individ şi ea s-a dat drept fata lui. Când am întâlnit-o era ca o boschetăreasă, am îmbrăcat-o, am tuns-o cu forfecuţa, la hotel. Mi-a spus că nişte indivizi încercau să o omoare. Nu înţeleg ce vrea de la mine. Nu am făcut dragoste cu ea, îmi spunea mamă", a povestit cântăreaţa la Cancan TV."Eşti o mincinoasă ordinară, te-am dus la biserică, te-am învăţat să mănânci post. Bătu-te-ar Dumnezeu! O să o dau în judecată. Ştie şi duhovnicul meu de ea. Să-mi pierd vocea de cântat dacă eu am avut ceva cu femeia asta. E o drogată, retardată. Mi-ai băgat tu limba în gură?", a izbucnit Carmen Şerban.

Vizualizari: 2129 | Adaugat de: danynyo | Tags: sarut, sex, lesbiana, minora, pedofilie, CARMEN SERBAN | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: