Principala » 2011 » August » 15 » De Sfântul Valentin, Vijelie isi face cadou un album!
00:17
De Sfântul Valentin, Vijelie isi face cadou un album!
Dupa o perioada îndelungata de pauza, Vali Vijelie revine cu un nou album! Ca tot e el Valentin!
 
Redacţie: Am înteles ca pregatesti o mare surpriza pentru fani! Ne poti da câteva detalii? Vali Vijelie: Am înregistrat un album, compus din 12 piese, în care am încercat sa acopar toate gusturile si, totodata, toate stilurile lautaresti.

R: Ce aduce nou acest album, ca stil, ca abordare? Cine a compus textele si muzica?

VV: Deoarece nu am scos un album de foarte mult timp, în acest material am pus mult suflet prin sound, texte sau aranjament. Textele sunt compuse de mine în totalitate si sunt inspirate din viata de zi cu zi.
 
R: De ce asa mult timp între albume?

VV: Nu am vrut sa fiu agresiv. Publicul meu este foarte atent la detalii si sunt oameni pe care i-am câstigat prin seriozitate, pasiune, devotament, iar completarea dintre mine si fani ma bucura mult.

R: De cât timp se lucreaza la material si cine a contribuit la realizarea lui?

VV: Proiectul asta, l-am initiat în iulie 2008, dar nu m-am grabit. Drept dovada, am tras câteva melodii si le-am sters, pentru ca nu mi-au placut. Am adus instrumentisti din mai multe zone ale tarii, dar persoana ce m-a ajutat considerabil a fost Pokemon, acordeonistul din formatia mea, si tin pe aceasta cale sa-i multumesc.

R: Toate piesele vor avea si videoclip?

VV: La acest album, avem deja patru clipuri. Probabil o sa urmeze si altele.

R: Se tot vorbeste despre criza economica. Crezi ca va afecta si sectorul muzicii de petrecere, al manelelor?

VV: Momentan, nu se simte.

R: Unde ai petrecut Revelionul? Cum a fost?

VV: Alaturi de fanii mei, bineînteles. Am muncit, am avut patru evenimente.

R: Observam ca apar noi solisti pe piata, unii de vârsta adolescentei si altii chiar copii, iar tu esti unul dintre primii interpreti de manele. Crezi ca tinerii îi vor detrona pe cei batrâni?

VV: Este loc pentru toata lumea. Eu am sprijinit mereu noile talente, iar cheia succesului este perseverenta, seriozitatea, devotamentul si daruirea.

R: Vei renunta vreodata la muzica? Te vei "pensiona”, ca sa zicem asa?

VV: Pe zi ce trece, am mai multe satisfactii profesionale, ma suna fanii, admiratori din tara sau din strainatate, si îmi dau puterea necesara pentru a continua, având satisfactii foarte mari, când vezi ca reusesti sa aduci zâmbete si bucurii. Un mesaj pentru fani "Sunt convins ca si de aceasta data va voi încânta prin acest album. Va doresc sanatate si multe realizari!" Cipri-san, fiu de bastan.
Vizualizari: 585 | Adaugat de: danynyo | Tags: vali vijelie, album | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: