Principala » 2011 » August » 15 » Florin Salam isi vinde casa sa plateasca datoriile la camatari.
00:20
Florin Salam isi vinde casa sa plateasca datoriile la camatari.

Florin Salam este dator vandut din pricina cazinourilor. Manelistul are o datorie de 400.000 de euro, la care se adauga o dobanda de 20%, la fiecare doua saptamani.

Florin Salam este un mare fan al cazinourilor. Se stia inca de multi ani ca acesta isi cheltuie castigurile in asemenea locuri, incercand sa se imbogateasca. Ei bine, in urma cu putina vreme, Florin Salam a reusit chiar sa dea lovitura, strangand in cateva nopti din mai multe astfel de locatii frumoasa suma de un milion de euro.

Din pacate manelistul nu s-a multumit. Orbit de succesul pe care l-a avut, Salam a vrut sa repete figura. La scurt timp s-a prezentat intr-un alt cazino unde a pierdut suma de 450.000 de euro. Increzator in fortele sale, Florin Salam a sunat un camatar pentru a imprumuta alte 400.000 de euro, pe care le-a pierdut.

Acum Salam se vede in situatia de a-si vinde vila din Berceni, in valoare de 500.000 de euro pentru a-si achita datoria de 400.000 plus o dobanda de 20% ce se aplica la fiecare doua saptamani.

Astfel, nu numai ca va trebui sa aiba succes in colaborarea cu Goran Bregovic, dar Salam va trebui sa accepte si toate invitatiile de a canta, pentru a-si recupera pierderea.
Vizualizari: 1108 | Adaugat de: danynyo | Tags: datorii camatari, vine casa, FLorin Salam | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: