Principala » 2011 » Septembrie » 30 » Florin Salam şi-a tras club de fitze pe Magheru!
23:21
Florin Salam şi-a tras club de fitze pe Magheru!


Solistul a investit 100. 000 € în localul Balkan, care se va deschide sâmbătă şi unde vor cânta Adi Minune şi Copilul de Aur. Cine nu are noroc în dragoste, are noroc la bani! Distrus după moartea soţiei sale, Ştefania, manelistul Florin Salam şi-a dedicat tot timpul concertelor. A strâns bani frumoşi de la nunţi şi acum investeşte în afaceri. Sâmbătă, el îşi deschide clubul de manele Balkan, chiar în buricul Bucureştiului.

De doi ani, de când soţia sa Ştefania s-a stins din viaţă, manelistul Florin Salam (32 de ani) s-a cufundat în muncă pentru a uita de suferinţă.
El este la ora actuală cel mai cerut solist la nunţi, reuşind să câştige mii de euro pe seară. Astfel, în ultima perioadă averea lui Salam a crescut văzând cu ochii.
La începutul anului, mai precis în luna martie, solistul şi-a făcut un moft: a dat pe un automobil de fiţe Audi R8 Spyder aproape 170.000 €, achiziţionându-l cu banii jos, ca la petreceri.
Artistul s-a gândit că nu ar fi deloc rău să intre în afaceri, chiar dacă e criză financiară. El îşi va deschide sâmbăta aceasta localul de manele Balkan, chiar în buricul târgului, pe Bd. Magheru.
Toată suflarea manelistă este chemată la cheful de pomină, unde vor cânta Adi Minune, Sorinel Puştiu', Copilul de Aur şi, evident, Florin Salam. Acesta din urmă a investit în afacere, care speră să-i meargă ca pe roate, 100.000€.
Rezervarea, trei milioane
Cei care vor dori să fie prezenţi la petrecerea de lansare vor trebui să achite aproximativ 3 milioane de lei vechi pentru rezervarea unei mese, echivalentul unei sticle de whisky şi a 5 cutii de Redbull.
În această sumă intră şi mâncarea asigurată de local.
Vizualizari: 1275 | Adaugat de: danynyo | Tags: club manele, Radio Manele Mix, Salam, magheru, si-a, clubul balkan, Club, Florin, clubul lui florin salam, radio manele | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: