Principala » 2012 » Decembrie » 26 » Liviu Guţă şi Daniela Gyorfi au ajuns la cuţite.
12:38
Liviu Guţă şi Daniela Gyorfi au ajuns la cuţite.

Liviu Guţă despre Gyorfi: "Asta şi când visează, minte"

După 5 ani de colaborări cu succes, Liviu Guţă şi Daniela Gyorfi au ajuns la cuţite. "Daniela m-a dezamăgit", a declarat artistul.

Faptul că Daniela Gyorfi este naşa copilului lui Liviu Guţă nu i-a împiedicat pe cei doi să intre în război şi să îşi arunce cuvinte grele.


"Femeia asta e mitomană. Asta şi când visează, minte. A fost o colaborare de bun augur, dar Daniela m-a dezamăgit", a declarat Nicolae Guţă la Cancan Tv.

Totul a început, se pare, de la minciunile spuse de celebra cântăreaţă celor care organizau petreceri şi la care erau invitaţi împreună, însă ea spunea că Liviu Guţă nu mai vine.

"Este invidioasă că mă vede tot timpul pe la tv. Dacă eu deschid gura vine sfârştitul lumii înainte de vreme", a "ameninţat" artistul.

George Tal, iubitul Danielei Gyorfi, a ţinut să-i reamintească manelistului că Daniela l-a ajutat enorm în cariera lui, iar el nu ar trebui să uite asta."Dacă aveţi amabilitatea să mă lasaţi în pace. Am şi eu familie, trebuie să trăiesc şi eu. De când ai apărut tu, George, s-a ales praful de ea", a dăugat Guţă, care i-a acuzat pe Tal şi Gyorfi că nu au mai venit în vizită la finuţa lor.
Vizualizari: 1098 | Adaugat de: danynyo | Tags: manelisti, cearta, manele, liviu guţă, george tal, colaborare, DANIELA GYORFI, 2013, Scandal | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: