Principala » 2011 » August » 15 » Liviu Pustiu a fost pradat de 5000 de euro
00:22
Liviu Pustiu a fost pradat de 5000 de euro

Liviu Puştiu a rămas fără haine şi fără bani, după ce a cantat recent la o nuntă de rromi din cartierul bucureştean Pantelimon.

Manelistul a fost "uşurat” de o geacă de piele unicat, de la Versace, in care avea portofelul cu 2.000 de euro şi toate actele. La capitolul pagube, el a mai trecut un pulover şi cateva cămăşi de schimb, pentru seara respectivă.

Cine a spus că maneliştii îşi câştigă banii uşor, fără prea mult efort şi fără riscuri, se înşală. Dovadă un eveniment petrecut duminică seara, la o nuntă de rromi din cartierul bucureştean Pantelimon, unde Liviu Puştiu, invitat să întreţină atmosfera alături de Florin Salam şi de Ştefan de la Bărbuleşti, s-a văzut nevoit să plece acasă dezbrăcat. Asta pentru că nişte "binevoitori” l-au uşurat pe cântăreţ de bani şi de bunuri care totalizează 5.000 de euro.

I-au furat geaca de piele Versace

"I-au furat geaca de piele Versace, câteva cămăşi pe care şi le adusese de schimb şi un pulover pe care şi l-a dat jos de pe el, după ce se antrenase cu nuntaşii la o horă. Partea proastă e că avea în geacă vreo 2.000 de euro şi toate actele, plus că haina valora şi ea vreo 2.000 de euro. Dacă punem la socoteală cele 3 cămăşi şi puloverul ajungem la o pagubă de vreo 5.000 de euro pentru bietul Liviu”, a mărturisit o personă aflată la petrecere.
Vizualizari: 553 | Adaugat de: danynyo | Tags: liviu pustiu teapa, jefuit | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: