Principala » 2011 » August » 15 » Margherita si Sorinel Copilul de Aur, dragoste interzisa
00:30
Margherita si Sorinel Copilul de Aur, dragoste interzisa


Desi cei doi se iubesc ca in povesti, parintii Margheritei, Viorica si Ionita, nu sunt de acord cu relatia dintre ea si Sorinel Copilul de Aur. Parintii fetei i-au intrezis acesteia sa se mai intalneasca cu manelistul.

Dupa cum toata lumea stie, "Principele" lui Machiavelli, scrisa in 1513 este una dintre cele mai actuale carti ale literaturii universale, in ea oglindindu-se perfect si astazi societatea in care traim. Ca sa nu facem o trecere ex-abrupto, vom intra in datele problemei tot prin intermediul literaturii, vorbind despre actualitatea lui Shakespeare, astfel putem asocia una dintre cele mai cunoscute povesti de dragoste cu cea mai noua poveste de dragoste care ne-a ajuns la urechi.

Putem asadar s-o distribuim in rolul Julietei pe Margherita, fiica lui Ionita si a Vioricai din Clejani, iar in rolul lui Romeo ii va fi inmanat celei mai mari descoperiri ale lui Florin Salam: Sorinel Copilul de Aur.

De ce am ales aceasta distributie? Nimic mai simplu - dupa cum vorbeam mai sus despre actualitatea unor scrieri, "Romeo si Julieta" se potriveste perfect celor doi tineri care s-ar parea ca sunt indragostiti. Mai mult, parintii fetei nici nu vor sa auda despre aceasta relatie spunand ca baiatul le-ar fi "stricat" fiica in varsta de 17 ani cu manelele, cei doi avand deja inregistrate cateva melodii impreuna, in care isi canta dragostea. Si daca ne mai gandim ca in fiecare zi vedem la televizor incaierari intre clanuri rivale de rromi, chiar daca protagonistii nostri sunt oameni linistiti care nu au fost implicati niciodata in scandaluri, iata cum piesa de teatru prinde o noua punere in scena unde viziunea regizorala este cat se poate de contemporana.

Nu credem ca se va ajunge totusi la otrava pentru ca Margherita este destul de ascultatoare si a preferat sa inceapa terapia de vindecare a sufletului facand roata in spatele blocului si plimbandu-se prin cartierul de bastina, 13 Septembrie, cu o masina decapotabila de mai mare frumusetea.

Speram ca procesul de vindecare va da roade si la Sorinel, intrucat ne-ar fi greu sa ne imaginam cum ar arata un manelist emo.
Vizualizari: 727 | Adaugat de: danynyo | Tags: Margherita si Sorinel Copilul de Au, dragoste interzisa | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: