Principala » 2012 » Iulie » 15 » Trupa manelistului Mihăiţă Piticu, luată de mascaţi
11:51
Trupa manelistului Mihăiţă Piticu, luată de mascaţi


Mai mulţi manelişti din trupa lăutarului Mihăiţă Piticu au fost ridicaţi de poliţiştii bucureşteni, miercuri noapte, în timp ce se întorceau din cartierul Rahova, unde cântaseră la o petrecere. În timp ce era imobilizat, unul dintre muzicanţi şi-a rupt degetul mare de la piciorul stâng. Membrii trupei au fost interogaţi mai bine de două ore la sediul Secţiei 18.

Marian Nicolae, clăparul formaţiei, susţine că miercuri seară, în jurul orei 22.00, se întorcea acasă împreună cu mai mulţi colegi de trupă. În Colentina, maşina cu lăutari a fost oprită de o motocicletă a Brigăzii Rutiere după care pasagerii au fost scoşi din automobil de mai mulţi luptători SPIR, care i-au trântit la pământ şi încătuşat. Ulterior, cântăreţii au fost transportaţi la Secţia 18, unde au fost interogaţi separat.

""M-au băgat într-o cameră şI m-au pus să scriu tot ce am făcut duminică. După două ore am plecat acasă, iar poliţiştii şi-au cerut scuze, spunând că a fost o greşeală"


Referitor la situaţia descrisă de manelist, Poliţia Capitalei a confirmat faptul că joi seară a existat o acţiune care o viza pe una dintre persoanele aflate în compania cântăreţilor de manele, însă suspectul nu a fost reţinut.
Vizualizari: 999 | Adaugat de: danynyo | Tags: Politie, manelisti, manele, lautari, trupa lui mihaita piticu, Nunta, mascati, arestat, MIHAITA PITICU | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: