[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum Radio Amy - Radio 1 Manele In Romania, Manele Mix 2013 » Download » Muzica romaneasca » Dan Preda - In Ferentari se face RAP (Diss Satra B.E.N.Z.) (Hip-Hop de Ferentari)
Dan Preda - In Ferentari se face RAP (Diss Satra B.E.N.Z.)
danynyoData: Miercuri, 25-Noi-2015, 23:03 | Mesaj # 1
Colonel
Grup: Administratori
Mesaje: 154
Premii: 0
Reputaţie: 0
Status: Offline
Videoclip Youtube:Download Dan Preda - In Ferentari se face RAP (Diss Satra B.E.N.Z.) in format mp3
http://www.hotfiles.ro/downloa....1413996

Despre Dan Preda:
Pt. cei care nu cunosc, Dan Preda face parte din F.R.T Mafia (Ferentari Mafia), o trupa hip hop din Ferentari dupa cum spune si numele.

În București, hip hopul venea de obicei din Pantelimonul care petrece toată noaptea, din Colentina unde s-ar interzice și aspirina, din Berceni Progresul unde timpul trece, dar nu ia cu el stresul. Mai nou răsare și din Ferentari.

De-asta ne-am ales numele Ferentari Mafia (FRT Mafia): pentru că e controversat și pentru că nimeni nu se gândește de obicei la hip hop când aude de zona asta a Bucureștiului. Cartierul nu e neapărat un motiv de mândrie, dar e realitatea în care am crescut, cu poliție care te legitimează fără să fi făcut nimic, „ură de rasă” și toți banii de colind strânși pentru o casetă cu Paraziții. Ne place sa spunem că Ferentari e Bronxul Bucureștiului și că hip hop-ul adevărat se naște din sărăcie.

Știu că sunetul nu e perfect, dar nu ne e rușine. Așa e la început, faci ce poți cu ce ai. Dai microfonul din mână în mână dacă e nevoie. Important e mesajul, și să ajungă la urechile cui vrea și poate să înțeleagă. Pe net unii ne fac cocalari, alții ne mulțumesc că dam o față Ferentariului. Nu ne descurajăm, chiar dacă ne mai enervăm, e loc pentru toată lumea.


DJ Danezu - Radio Amy Romania
 
Forum Radio Amy - Radio 1 Manele In Romania, Manele Mix 2013 » Download » Muzica romaneasca » Dan Preda - In Ferentari se face RAP (Diss Satra B.E.N.Z.) (Hip-Hop de Ferentari)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: