Oferta publicitate online gratuita la Radio Amy Manele.
Cautam parteneri, administratori care detin pagini web si care sunt disponibili de a afisa pe acestea bannerul Radio Amy cat si playerul nostru cu Radio Online.

Costul comparativ cu alte oferte de difuzare spoturi publicitare la radio este 0. Eficienta este garantata de modul de difuzare al reclamelor, practic acestea nu au cum sa treaca neascultate. Nu exsista limita in ceea ce priveste numarul de difuzari al unei reclamare la radio. Puteti vedea in orice moment cate persoane asculta spotul Dvs. publicitar. Intervalele orare in care se va difuza spotul va fi in functie de numarul de vizitatori pe care site-ul dumneavostra ni-l va trimite ca si parteneriat, daca acesta este mare atunci spotul va fi difuzat la intervale repetate, in acest sens v-om hotara de comun acord.

Oferta include si productia gratuita a spotului Dvs. publicitar de catre echipa Radio Amy.

Pentru a trimite o cerere va rugam complectati campurile de mai jos:

E-mailul expeditorului *:
Websiteul pe care v-eti afisa bannerul si playerul nostru. *:
Numele Dvs. *:


Pentru celelalte detalii v-eti fi contactat de catre un membru responsabil cu publicitatea radio pe id-ul/email-ul adaugat de Dvs. Sau ne puteti contacta Dvs. prin email la promovareradio@yahoo.com

La cerere se pot face si alte productii: spoturi radio, reclame fm, productie radio, productii audio, spoturi publicitare, reclame audio, eveniment, hitmixuri, productie radio, publicitate radio, voci, servicii de productie audio, voice over, radio jingles, creare, spoturi audio, promouri, jingle, profesional, radio, reclama, promovare prin reclama radio, publicitate radio, creatie, voce feminina, voiceover, publicitate radio, imagine radio, reclame audio fm, promovare, reclame audio, publicitate radio, productie publicitara radio, spoturi, productie audio, promo dj, acapelle, intro dj, demo etc. toate in schimbul afisarii bannerului si playerului Radio Amy pe siteul Dvs.