Despre Radio Amy - Manele Mix.
Suntem un mic grup de prieteni care s-au gândit să vă scape de singurătate, plictiseală şi izolare. Ne-am gândit că întemeierea acestui site şi implicit acestui mic post de radio ce tinde să se dezvolte din ce în ce mai mult să alungăm din viaţa voastră plictiseala şi monotonia.

Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.

Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene. Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.
Am ales ca "medicament" al tuturor problemelor noastre : muzica. Cu totii iubim muzica si o consideram un bun prieten. Ne regasim in ea. Cand suntem obositi, ascultam muzica si ne relaxam, cand suntem fericiti si avem acea stare de euforie, ascultam muzica, c-am in orice fel de situatie .. asta ne-a facut sa credem ca muzica este cel mai bun "tratament" pentru orice fel de afectiune a sufletului.